Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Livet som Internrevisor (Schackpoesi)

Avbokning
precis innan rond 1
i den stora Schackturneringen

Den stora frågan:
- Varför bokade du av tävlingen ?

svar:
- Mycket på jobbet ....

Replik:
Lärde du dig inte att delegera efter
5 år som mellanchef i Ryssland ?

@Christer Johansson 2023-12-16




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP