Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du läsa mer av Eva Helene finns hon här: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=30820


lucka 17


Nyfallen snö och
nybakta lussekatter
det doftar advent


Eva Helene




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-17 07:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Doften känns ända hit!
2023-12-19

  Eva Langrath VIP
En varm doftande haiku,
2023-12-18

  Anya VIP
Två underbara dofter fångar du här. En stämningsfull haiku.
2023-12-17

  Sparvögat VIP
Så fint orden faller ~ i doft
av advent…
2023-12-17

  Kajan VIP
En varm, verkligt inbjudande text som närmast doftar och smakar.
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP