Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Vinterfrossans årstid


Tack gode Gud för elektriciteten

Det blev strömavbrott här

I det område jag bor i idag

På morgonen vid 7.00 tiden

Det blev kolmörkt både i bostad

Och i hus runtomkring

Och gatlampor slocknade

Jag hade en camping lampa dock

Som går på batterier som jag köpt

Och kunde få lite ljus i köket

Efter 30 minuter kom strömmen tillbaka

Jag vill tacka de som jobbar med

Elförsörjning och den eller de som

Fixade tillbaka strömmen

Det är då och då det blivit strömavbrott

I det område jag bor i

Vi är verkligen beroende av bra elektricitet

Och Elförsörjning för att det ska vara ljus

I bostäder och på gator och torg

Och man inser va mörkt det måste ha varit förr

I tiden delar av dygnet i bostäder och ute på gator

Innan elen uppfanns!

För att inte glömma den mängd apparater

Som numera går på elektricitet

Tack!

 

Taleptox Skrev

Den 20231219

<+>




Övriga genrer (Kåseri) av Taleptox VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-12-19 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP