Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Konsten lever i förorten


Levande konst
är vad jag ser
mellan husen

Där skogsdjur
och tamdjur stämt
träff

Obrydda
Inte längre skygga

Leker de
och tumlar runt
i snön
Som vore de vid liv











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-19 09:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så härligt att konsten formats på detta vackra sätt i förorten!
2023-12-20

  Kungskobran VIP
I vår förort finns både rådjur och rävar
man ser dem ibland och spåren i snön
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP