Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morotsinspirerad morot

Äta massproducerad
köttinspirerad korv
teddybjörn tryckt
eller morotsinspirerad
morot
lagomt slemmig

Pampers reklam
på gravstenen
till dödfött barn




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-12-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP