Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktusstjärnan

Kaktusstjärnan
bjuder in till
ett parti schack
med gudinnan av allt

Lysande gröna
flätade ärr
vibrerar
och studsar lätt
Lent
på musiken av
interaktionerna
mellan allt som finns

En rödhake flyger förbi
representerar
naturens
kreditupplysningsenhet
Visar mig värdig med
björnmossa i träskrin

Jag oändlar mig
med allt annat
om och om igen
och pendlar
mellan den psykotiska fantasin
och att vara absolut fri
på meskalin




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-20 21:27



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
"Jag oändlar mig".

Så gör man när man tröttnar på nutiden och verkligheten.

Nutiden ljuger. Verkligheten suger.
2023-12-21

  Emanuel Sigridsson VIP
Strof två verkligt tjusig.
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP