Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsig dikt

Det finns två lägen:

Njut

eller

Skit på dig !

@Christer Johansson 2023-12-21




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-21 18:40



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
den tredje
som schrödingers katt
njut av att kasta skit på dig!
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP