Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna

Hon är som champagne
bubblar, babblar
rinner över
snobb med låglönejobb
ger av sig själv till dem som behöver

Klok som en bok
passion
med stor variation
och hennes bipolära börs som törs
löper amok

Kör som en tok
stannar till när hon vill
en ingivelse
vis och viss om vilse-befrielse
hela hon är en kringelkrok

Hon är trolleri med magi
ett kärlekskonfetti
i ett slag blev det en speciell dag
slutkörd och benen som spagetti
viljan versus Murphys lag

Sanna jävlar anamma
finns ingen hejd
shoppade kulturhus i vacker omnejd
flyttkartongen från betongen
lilla asfaltlilja, du är selfmade




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-21 22:59



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Välkommen tillbaka Katten!! Du rivstartar med en text som charmar till tusen :) God Jul!
2023-12-22

  Kajan VIP
Lekfullt ordtrolleri på högsta nivå; och sanna (;)mina ord, en text som lyfter !
2023-12-22

  Ulf Carlsson VIP
Snurrande ordlekskarusell som lyfter innehållet.
2023-12-22

  Kungskobran VIP
Härlig dikt om denna virvelvind
som löper runt som en hind
och rör om i tråkighetens gryta
hon får inte sluta

Det var längesedan kul att se dig här
2023-12-22

  Anya VIP
Så kul att se dig. En härlig text om en människa jag på en gång tycker om. Så härligt beskriven med kärlekskonfetti och kringelkrok bl a. Hoppas jag möter henne en dag.
2023-12-22

    Sefarge VIP
Välkommen tillbaks!
Med dina finurliga
skrivelser som
mer än väl
behövs på
detta
ställ
-et!
;)
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP