Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charter-98

 

Jag sitter på en charter
på väg bakåt i tiden
till -98
jag har nog aldrig behövt mig själv
så mycket som då

Jag sitter i rummet
som tog andan ur mig
skuggorna rör sig
som om vårt
förseglade familjeöde
vill be om lov
att upprepa dåtiden
som en föreställning

Jag sitter med mitt liv
som ett missfall i famnen
hyperventilerar
nu kan jag äntligen berätta
att allt kommer bli bra

 

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-23 00:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande sköna tidsperspektiv!! - att kunna dela upp sig själv i två : nu & då - som åter kommer samman??

2023-12-28

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
"Jag sitter med mitt liv
som ett missfall i famnen
hyperventilerar
nu kan jag äntligen berätta
att allt kommer bli bra"

Det där gick rakt in i hjärtat. Det är med gråten i halsen som jag läser det.
2023-12-26

  Anya VIP
Så stark text. Känner igen mig i att sitta med sitt liv som ett missfall i famnen.
Skönt att allt blev bra tillslut.
2023-12-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
God Jul och Gott Nytt År, vad glad jag blev att höra från dig.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP