Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taggar ner

greppar dropparna som föds
i stunden
mitt i vardagen finns de där
allt det anspråkslösa
den största glädjen ger
många är duktiga på
ta ifrån andra livsglädje
hopp och tro

Då fyndet påträffas som glädje ger
ingen annan ser
för ryggsäcken vi bär tolkar olika
bär den nära dig
den ska värma dig
än frosten bryter

kram klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-22 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP