Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla kram


en dag

för att orka flera
Varför känns det som
uträkningen är
nedräkningen?

haft stressigt flera år
börjar gäspa
fastän jul med Ernst
och mysigt
hoppas alla tänker om
varje dag lika viktig
tappa aldrig sugen
eller förtvivlar
nu går vi mot ljusare tider




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-12-22 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP