Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På film

 

Folk faller på film
i verkligheten tittar vi bort
vi vill inte se pinsamheten
bristen att brisera
fientligt offentligt
drama ska man streama
platta plastiga planeten
förbjuder nog sorg inom kort
så det uppgivna
begränsas till det fiktiva
vi lär oss lämna
dem som riskerar rämna

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-12-22 20:14



Bookmark and Share


  Jenny Leine VIP
Slagkraftighet och lekfullhet i underbar och oslagbar kombination. Det finns också ett väldigt starkt och tydligt budskap och en fråga vi alla kan ställa oss. Hur långt sträcker sig engagemanget och medkänslan egentligen när verkligheten verkligen ställs på sin spets?
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP