Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskyssta själar

Livskyssta själars
uppfattningar
av samma bild
från milimeter till kilometers avstånd
föder differans i
magnetiska och påklistrade
parametrar
Miljardvis kombinationer av
värderingar
skapar friktion
Folk älskar sin norm
trots att det för andra
leder till dödens
omslutande storm




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-23 14:14



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Bra skrivet!
2023-12-27

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag faller framför allt för textens övre halva om vad som händer de människor som levt livet hud mot hud som utsatt subjekt.
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP