Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemliga



Gemensam tid
i Paradiset
Allt flyter
inträdet
är priset
vi betalar
Vild och vacker
Tidens expressiva
ögonblick
En kopia
av verkligheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-23 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP