Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna ensamhet trots närhet till andra.


Visst.

Visst.

Visst ska det väl vara så
att vi tillsammans ska vara
två och två.
Varför ska då så många
lida i ensamhet
visst ska det väl vara så?

Man lider i ensamhet fast man
är två, många gör så.
Vi kan inte prata om vårt innersta
fast än vi är två, ändå!
Visst ska det väl vara så???





Bunden vers (Annat versmått) av Frisken
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-23 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frisken