Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten reflekterar över det eviga mysteriet kring vår uppfattning om verkligheten och det oupplösliga slöjan av frågetecken som omger den.


Verklighetens Mysterier

Jag vet, du vet
Vi alla vet
Men vad är egentligen verklighet?

Tror på saker vi gör
Men vad är det som händer utanför?

Undra kan man göra
vad som är verklighet.
Men, det är egentligen
ingen som vet.




Bunden vers (Annat versmått) av Frisken
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-23 19:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul kan vara att fundera,
annars hitta på o fabulera,
månget finns att tänka på,
nyfiket som studera då,
upptäcker sin omgivning gör nog flera...
2023-12-28

    zwitch VIP
What is the matrix?
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Frisken