Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa steg är svårare


Det går att förlåta sin mormor
att hon blir gammal
så länge man har sin mamma kvar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-24 11:05



Bookmark and Share


  Moviemaster VIP
minnet i selektivt och det gäller att bestämma sig för vad man vill minnas, tror jag....man kan älska en människa även om man hatar något dom gjort! <3

2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol