Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


utan en ö i sikte


dagen bar en grå kappa
tyngden lättade efter
Åskbollen hälsade på
ägna dig åt det som ger glädje
människor som lyfter
visst är det även så
önskningar
som god jul och gott slut
värmer den sorgsne själen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-25 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP