Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus



Jag låter tiden sova
smek min själ
med stålull
Låt elden brinna
i mörkret
den uträknade
tiden
Visa det öppna såret
för uppgiften
Låt ursäkten
vila
i god jord




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-12-26 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP