Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oasen

När färden går genom
en oändlig stig
steker solens strålar
huden röd och sårig

Ingenstans finns
skuggans skydd
ingenting törs växa där

Sand och sten
överallt virvlar
eviga stormar

Oron stiger för de
som vandrar
glömmer var
de är påväg

Vad är målet
med vår vandring
törsten stiger
men var är källan

Mot slutet ser de en oas
är det en hägring igen
sa en annan

När de närmar sig
ser de vattnet flöda
i skuggans källa
med skyddande
palmer runtomkring

Vilande lägger alla sig till ro
otröstliga och trötta
i drömmarnas lugn
är vad de önskar

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-27 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP