Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höjden av ironi

är när man hatar något så mycket
att man blir det man hatar




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-27 13:42



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Mycket visdom i det konstaterandet!
2023-12-28

    Sefarge VIP
Smart"ruljans-skrivelse"
När känsla tar över
och personen blir
till en slags
egen nid
-bild?
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson