Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


blixthalka



det är viktigt röra sig
varje steg ett steg mot bättring
öppnade dörren
tacksam skottat bort snöblasket
himlen speglade sig i isfläckarna
hade bestämt ta soporna
körde bort och kastade papper kartong
fåglarna hade nästan ätit upp allt
gav dem mera foder
äppelhalvor till koltrast
och rödhake





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-12-27 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP