Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång är en seger

Varje gång Jag står inför

en situation där Jag kan välja

att tänka negativt

men där Jag istället väljer

att tänka positivt... är en seger

Ibland behöver Jag ta Mig tid 

och ställa Mig själv frågan

"vad kan Jag lära Mig av detta"

©Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-12 22:19



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Viktiga tankar att ta med sig och väl formulerade.
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP