Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamrater

 

Taskspel, tävling som teater
och trälarnas mångtusenåriga tolerans
gudarna vet att övning ger färdighet
skräckslagna den styrka slavar finner
i modern mundering
ses politikern som kapitalets pirat
kungadöme och emirat
i alla slags stater
vackert över vämjeligt vinner
när vi små som helst intet ska förstå
betraktar oss som kamrater




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-01-10 00:19



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Kamrater, ja - det är väl det (enda) vi kan hoppas på i dessa krigshetsande tider; solidaritet över alla gränser!
2024-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Soldater är hjärntvättade slavar.
2024-01-10

  Respons VIP
Verkar finnas någon solidaritet eller kamratskap bland dem som behöver varandra i en svår tid. Ett ljus i mörkret.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP