Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Vinterfrossans årstid


Den nordiska isen

Vinterisen ligger tjock

Pimpelfiskaren borrar hål

Nordisk is spricker inte

 

I första taget bär den väl

Inte om du kör snöskoter

 

Taleptox skrev

Den 20231228

<+>




Bunden vers (Tanka) av Taleptox VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-12-28 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP