Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret

 

Djuret tittar fram ibland
smiter ur buren
den civiliserade överenskommelsen
och vi skäms
vi vill inte vara ägare
till något som kastar sig ur kostymen
och biter oss själva i svansen
vi ska ju bita andra
varandra
maskerad med klädkod
borstad fuskpäls
och vassa huggtänder
normen numera
djuren sköter det så snyggt
när de anfaller själva konceptet
möblerade rum




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-12-29 00:01



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hemskt intressant iakttagelse, om hur skammen berör ens egna svans, medan andras tycks det helt i sin ordning (att behandla illa).
2023-12-31

  Kungskobran VIP
Helt underbar dikt, bokmärkes

Vi lever i en låssas värld
tror att allting är glam och flärd
men huggtänderna finns alltid där
hugger någon som är till besvär
men i låssas rummets mörkaste vrår
fälls ensamhetens tår

2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP