Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERVILA

Ute glittrar iskristall
Skrimmer kring varje tall
Blommorna under jorden
Sover gott fram till våren

E.G 2023.12.20




Bunden vers (Rim) av Emelys saga
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-29 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga