Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrande original

 

Gamla Katten är ett original
går på hundpromenad i vår stad
den engelska gentlemannen
förklädd till hund denna stund
pompös, hypernervös
hans enda problem
och då
blir det absolut inget hundben
att han ser spöken överallt
vilket ligger honom i matskålen
som numera spetsas med single malt

Gamla Katten är ett original
drar ensamheten i Dramaten
Morrison med morrhår säger mjau
klättrar uppför hennes palestinasjal
hjälper till att välja kajal

adrenalinkick på Kicks

minnet är kort, glömde visst bort
att kattskrället var med på stället

blundar för denna blunder
livet är en rymdpromenad
klart som korvspad
att vi samlar på märkliga stunder

hon drar en monolog om elavtal
inför knäpptyst butikspersonal

Gamla Katten, plötsligt ett original
folk står på rad
turistfotografernas förstahandsval
kommer minsann hela vägen från Japan
för att se kattapan




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-12-29 20:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Härlig ! Vill se skymtar av ett självporträtt mellan raderna.
2023-12-30

    Sefarge VIP
Rolig uppskruvad skrivelse!
som ger udda artist-minnen:
Gammel-kattan kallade
Lasse B Lill-babs för
då blev hon sur sen
avled hon förre honom
Nu är de båda borta men
Minnet av deras musik
artist gärningar lever
ju ännu varmt kvar?
;)
2023-12-29

  Eva Langrath VIP
Härlig text om kattapan.
2023-12-29

  Kungskobran VIP
Kändiskatten Luffar-Lasse från Trollhättan
gör så gott han kan

2023-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Katt-Axel var ett original i Älvkarleby. Norduppland.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP