Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En ”skvallerkopp” kaffe per dag


Bryggaren har pajat
och kaffet smakar lank

Kajan tvärs över gatan
håller sig på sin flank

Regnet hänger i luften
och själv är man efter
alla helger i det närmaste
pank

Men några ören går
det kanske ännu att få ut
ur någon bank

Det krävs ju minst en
”skvallerkopp kaffe ”
varje dag

För den som är
en sådan ”kaffekärring”
som jag










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-30 11:32



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Snyggt skriftade och rimmade ögonblickssekvenser. Hoppas det löser sig med kaffekokaren.
2023-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Polackerna står ju ut med påvekyrkan, så de är härdade.
2023-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag kokar kaffet.
Växte upp med kokkaffe.

2023-12-30

  Kungskobran VIP
Kul skvaller dikt.
Gör som polackerna, lägg kaffet direkt i koppen, fyll på med kokande vatten och vänta tills sumpen sjunkit till botten.
Kaffet blir mycket starkt och gott men lite sump i munnen får man tåla.
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP