Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Vinterfrossans årstid


Förra årets eskapader

Inatt vid tolv slaget

Lämnar vi förra årets bana

Nya ansatser längtas det efter

Men kvar finns minnen från

Förra årets eskapader

Ofta är det någon som drar

Fram dessa i ljuset och avslöjar

Andras ofullkomlighet och oförmåga

att ställa Världen till rätta

På nyårsafton tillåts vi att göra

Snedsprång och fira in det nya året

Med glamour, pompa och ståt

Smällande av raketer och fyrverkerier

Denna kväll förväntas vi

Uppvisa glädje och firande

En speciell kväll för en del

Men en och annan sitter

Ensamma utan att fira

Ägnar en tanke åt dem

som somnar in på kvällen

före tolvslaget

 

Taleptox Skrev

Den 20231231

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-12-31 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP