Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djurens nyårafton.

skräckens dag o natt.
min hund 11 år första feb2024-
v har jobbigt hon ligger .
på toa o skakar o flåsar -
är rädd vi tror att hon skall dö.
varför är människor så egoistiska.
vore det inte bättre om djuren.
fick bestämma över jorden.
då blev det ingen ondska,
vi brukar få sita bredvid hunden.
ha radio på högt människorna kan .
kan tänka på när dom själva varit.
riktigt rädda hur många djur skal behöva.
dö innan nåt nytt händer-.' dom har redan börjat .
med sina smällare finns det inga föräldrar.
är det barnen som bestämmer.
eller är det som här bestämmer katten .
3 år sen hunden sen jag o min son. gott nytt år birgitta
,'31,12 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-31 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nyårsfirande är löjligt och infantilt.
Inte minst fyrverkerier m m.
Förbjud eländet!
2023-12-31

  Foohexa
byrackor har en tendens att vara rädd för plötsliga ljud
2023-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR nyårssmällare och fyrverkerier.
Varför växer folk aldrig upp?
Skicka pitbulls på dem!
2023-12-31

  alicja lappalainen VIP
katter bestämmer. Jag var inneboende hos mina.
2023-12-31

  Öknens Ros VIP
Säkert jobbigt för både katter och hundar.

Gott Nytt År! i alla fall.
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP