Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dagen

Det nya året har nyss kommit 

Endast några timmar har passerat 

Sedan vi skålade in det 

Vad det bär med sig vet vi inte

Men en önskan om glädje och värme 

Om att hopp och fred får råda

Är det jag en tumme för håller 

Såhär på årets första skälvande dag




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-01 09:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, vi måste hoppas och tro att det nya året skall bli bättre än det som var.
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP