Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer med hjärtat ?

Vad händer med hjärtat
när tårar rinner,

Vad händer med hjärtat
när huvudet värker,

Vad händer med hjärtat
när marken skakar,

Vad händer med hjärtat
när själen vill få ro,

Den slår i takt med legendens
berättelse om livet,
tills den dagen
masken blir en fjäril

@Christer Johansson 2024-01-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-01 18:06



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
när själen får ro då mår man bra,
birgitta
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP