Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metoder

 

 

Den tvåspråkiga 

existensen

i mörkret

går inte

att översätta

utan den känns

som ett flöde

från det förflutna 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-01-01 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP