Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte finns

Nere i kryptans djupaste rum
är skyttegravarna platta
små platåer av blod och inälvor
där gräset är rött och vasst
mellan hennes blödande tår

hela hon blöder och förblöder

En skog av benvita trädstammar
sträcker sig nakna och spröda
upp mot det stentak som breder ut sig
mellan dem och himlavalvet utanför

Den stjärnbeströdda himmelen

Det som inte finns är alltid närvarande
i dessa landskap
som är ingens




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 04:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det börjar klia i hårbottnen då jag läser det här och en tanke tar form på insidan av ett sådant som huvud. Vid läsningen uppstår egna tankar, egna känslor samt ett slags omslag i vädret.
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP