Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårar rinner

Då tårar rinner
utan förklaring

Då tårar rinner
när man minst anar det

När det känns långt
till skratten

När det känns avlägset
till glädje

Är lösningen i ditt öde att den äkta
kärleken finns någon
annanstans


@Christer Johansson 2024-01-03




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-03 12:09



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
när tårarna rinner blir man inte bitter då blir man renat i sitt hjärtat tänk på småbarnen dom får sina utbrott sen glömmer dom alt vi skulle lära oss av hunden kärlek fast man skällt på den birgitta
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP