Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obduktionssalen

Hela staden ligger i obduktionssalen
Och det går en motorväg genom ditt bröst
På kvällarna tänds hemoglobinet
Som en materiell, falsk tröst
En svagt lysande förlåtelse
Över det du glömde först
Men i aorta är det skulden
Som lyser allra störst




Fri vers av Denfalskapoeten18 VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-01-05 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denfalskapoeten18
Denfalskapoeten18 VIP