Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

startfil



Samma lopp kommer att upprepas där du startade loppet.
Men du kommer inte att springa på den banan igen.
Allt har en början och en slutpunkt.
Vad du än gör, vilken riktning du än går
Platsen där du kommer i mål är platsen där du startade löpningen.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-05 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP