Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Hela tiden
någonstans
trampar någon
på frihetens blommor.

Skrämda
av vår egen spegelbild
drar vi oss tillbaka
muttrande om tidens förfall.

Hela tiden
någonstans
syr någon
på upprorets lapptäcke.

Jordvärmen dansar
till den trotsiga fågelsången
applåderad av trötta blad.

Just nu
någonstans
finns du och jag.




Fri vers av Anders Berlin
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-06 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Berlin

Senast publicerade
Vår
Sång
Vinter
Just nu
* Se alla