Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång

Alla oskrivna sånger
som en film utan bilder
alla tavlor som väntar på färg
som blommor som fryser
alla olästa böcker
dikter som bara blir drömmar
alla ord som väntar
som kärlek helt utan krav

All musik som glöms bort
som en klocka som slutat att gå
alla drömmar som bara blir grus
som sand mellan fingrar
alla löften som sviks
som en glimt utav lyckan
sanningar som ingen vill ha
eller lögner som spricker i solen

Drömmar som åter vaknar
minnen som väcker saknad
som en oskriven framtid
som en nyskriven sång
som händer som vilar
som jord i träda
som ett hav innan stormen
som kärlek som längtar




Fri vers av Anders Berlin
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-04 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Berlin

Senast publicerade
Haiku
Vår
Sång
Vinter
Just nu
* Se alla