Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funningen Runt

Gnistrande kallt och 16 minusgrader.

Icke förty lade våran Pher, gladeligen, på Swix Röd på sina smala Six-Je Elit.

Nu var väl kanske inte vallakunskaperna en av Phers starkaste sidor...heller.

Trots rosiga kinder och ett idogt kämpande kom vår hjälte bara 4:a.

Ja...dom var ju inte fler...




Fri vers av Björka
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-09 15:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Haah! Kul skrivet!
Alltid trevligt då man
ej behöver glida lägre
ner än till fjärde platsen?
;)
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Björka