Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora allvaret..

Vill inte trots krig och kris
stoppa huvudet i sanden

Vill bara kasta min
solvarma flata sten
över en förrädisk
trygghetsyta

Se den snudda vid
vattenytans mörka spegel
Bilda ring på ring och flyta

Känna närheten till
och avståndet från
en strand till en annan beröra

Vill inte stoppa huvudet
i sanden
Bara känna min
allvarstyngda men varma
sten i handen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-09 18:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fint skrivet om att både ta till sig det svåra i världen och den smula av ro och lycka vi kan finna i vardagen och naturen.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP