Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnornas välde



En Shogun omfamnar sin geisha, men en profet värnar också om sin konkubin.
I sin heliga bok rekommenderar en gud hans houris till massorna med den helande visdomen.
Låt oss lita på apokalypsens sinne, men låt oss inte tappa nyfikenheten på vad som utlovas.
En geisha, en dejt eller en konkubin?
Tydligen lever vi i en värld där jämställdhet mellan män och kvinnor görs rättvis.
varken som mamma eller som syster eller som hustru
Vi kommer inte att kunna placera kvinnor på ett ställe.
Låt oss bara vara uppmärksamma;
Ingen kommer nära en houri, en geisha eller en konkubin.
Hon borde inte gå som den andra kvinnan.
Vid helvetets portar sätter skaparen av den andra femininiteten press på feodalmakten.
Så borde jag fördöma himlens mönster
Eller jag vet inte om jag ska fira mannens sinne.
Ändå kommer himlen att testa våra sinnen genom att jämföra oss alla med legender.
Vi måste leva en dag i taget och betrakta det som ett erbjudande till framtidens öde.
Låt oss inte ge efter för rädsla för någon katastrof som har inträffat de senaste dagarna.
Domedagens hölje kommer aldrig att slås in förrän kvinnor säkrar sin plats.
Även i ett harem där mammakvinnan inte är förbannad skänker cheferna rikedomar på sina mammor.
Om det inte finns någon förbjuden kärlek, dömer dess lag förräderi.
Först och främst, titta inte på en thriller med entusiasm.
Skillnaden mellan himmel och helvete är att båda sidor känner igen svart och rött i sitt öde.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-09 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP