Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt hänger samman

Alla är beroende av alla...

När jag går upp på morgonen

så går jag ut i världen för att bidra med min del

det lilla jag kan göra - hej här är jag!

jag vill oxå vara med...

jag möter en syster - jag möter en bror...

Vi blir en enda stor familj

Vi samarbetar ju!

Jag ger min arm -- jag ger min hand

och nu löser jag tungans band.

Alla är beroende av alla...

Alla har 37 grader i sin kropp!

Busschauffören som kör mig...

Sopgubbarna tömmer mina sopor...

Snösvängen plogar bort snön från min gata

Vi lever tillsammans här

Bibliotekarien servar...

Å jag bidrar med det jag kan

Idag arbetade vi i Husets kök, jag fick skära till en grönsallad

å skala potatis... sen sopa å torka av hela köksgolvet.

Jag gjorde mitt bästa, så nu har benen rätt att vila.

Alla är beroende av alla -- Glöm aldrig det!

Bohemen i midvintern

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 14:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Bra där! Sant och klokt!
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP