Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje arbetsdag förkortar ditt liv med åtta timmar

Jobba 1/3 av din vakna tid
för arbetsgivar’n som blir snuskigt rik
och inte närvarar på din begravning,
om du dör sätts nå’n annan in
så offra din hälsa och din fritid
och bränn ut dig för din nemesis
i arbetsmiljön som rymmer bättring
och karensen är en bestraffning
och när du VAB:ar dras 140
men Försäkringskassan ger dig bara 80
och som pensionär har du bara 60




Fri vers (Spoken word/Slam) av sdugbsngal
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 16:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Grottekvarnen kräver sin tribut.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

sdugbsngal
sdugbsngal