Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till förfogande

För fogad
Bättre begagnad
Felad länk
Inkomplett
Kompassen pekar uppåt
Benen går framåt
Fångar ett Gudsord i vinden
Tankar yrvakna
som snödroppar på vårvintern
De växer lever beblandar sig
som frön i jord när det regnar
Hungern mitt i buffén
ett frågetecken riktat mot tidsandan
Törsten mitt i dryckenskapen
Längst ned i botten står skrivet.
Min nåd är dej nog.





Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-10 21:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP