Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds hjärta

Guds hjärta
vill röra
ditt hjärta.

Fylla på
med frid
Fylla på
med kärlek
Fylla på
med sanning
som talar lögnen tillrätta.

Ljuset skall alltid
övervinna mörkret.
Kärleken övervinna
nattsvart hat.

Jesus levde
dog
Lever
igen.




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-07 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP