Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

Spegel spegel
på väggen där.
talar om ålderstecken
talar identitet.
Talar sällan om vad ytan
inte vet.

Vad jag ser
Men också mer.
Blicken måste mjukna
få högre perspektiv.
Vad är att vara människa.
Vad är liv?

Spegel spegel
på väggen där.
Önskar du visade
vad jag vet.
Bortom ytan
bor en hemlighet.




Bunden vers (Rim) av Flying Anna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-07 14:57



Bookmark and Share


    Max Poisé
Har nog gått igenom hela mitt liv och funnit charmen med den ålder jag befinner mig i. Allt för stor fokus på ålder skapar ångest. Vi finns här för att skapa och det kan vi göra hela livet…
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP