Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridens fred

Vila
i nåd
Bada
i solljus
Dansa
av glädje
Sjunga sången
om den störste
Lugn
mitt i stormen
Förtröstan
mitt i kriget
Det finns en plats
en mötesplats
Det finns en Gud
som talar
som säger
Min frid
ger jag dig
Igen
och
igen




Fri vers (Fri form) av Flying Anna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-04 12:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fin. Den behövde jag. Tack!
2023-01-17

  Solweig Jansson VIP
Väldigt starkt, vackert och förtröstansfullt !
2022-12-27

  Eva Langrath VIP
Amen
2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP