Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återköp

En timme togs förra året.

När jag nu återfått den
undrar jag
Var sker reklammationer?

Anser den förra vara av högre värde
med inslag av högkvalitativ förväntan
av mer hoppfullt karaktär.

Den nuvarande något solkig, blodbefläckad.
En slöja av missmod medföljde
mot min vilja.

Eller ännu hellre, går det an
att byta mot en timmes glatt 70-tal,
stjärnbeströdd
med doft av egen ponny,
hela livet framför sig?

Vem tänder stjärnorna
och släcker dem igen?




Prosa av Flying Anna VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-01 00:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ömhets belysande skrivet om
minnen från det förgångnas
Kavalkad som även
kan ha kvar sin
Lyskraft än i
denna dag
;)
2023-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om tidens olika sätt att vara.
De två sista raderna har jag ofta funderat på.

2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP